Servicii suport pentru industria energetică

Slider-EBC-6-iulie-1

Miercuri, 6 iulie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală dedicată experţilor şi decidenţilor din industria energetică: Energy Breakfast Club – Servicii suport pentru industria energetică. Vom discuta despre obligaţiile de mediu şi cele mai eficiente metode de a optimiza activităţile din industria energetică.

Eveniment desfăşurat sub patronajul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie – ANRE. Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: TDR Energy, Ridgid, SGS România.

VORBITORI

Corina Popescu, secretar de stat, Ministerul Energiei

Doamna Corina Popescu va prezenta situaţia curentă şi perpectivele de conformare a companiilor din sectorul de minerit la obligaţiile de mediu, în principal cele legate de reducerea emisiilor de CO2

Bogdan Teodorescu, CEO TDR Energy

Bogdan Teodorescu va explica mecanismele pieţei drepturilor de poluare şi va prezenta cele mai eficiente opţiuni pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în acest sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice).

Industria energetică ne oferă comfort şi siguranţă, căldură şi lumină cu eforturi şi costuri considerabile la care contribuie sute de mii de oameni în fiecare zi. Activitatea curentă nu este lipsită de riscuri, iar protecţia mediului, precum şi protecţia experţilor din teren sunt priorităţi obligatorii pentru fiecare companie din domeniu.

Descoperiţi la Energy Breakfast Club soluţii verificate oferite de companii cu excelentă reputaţie, personalizate pentru industria energetică, astfel încât riscurile şi costurile asociate să fie reduse la maximum!

  • Sisteme de management şi coordonare a acţiunilor HSE
  • Măsuri proactive pentru prevenirea accidentelor şi incidentelor de mediu
  • Mecanismele pieţei drepturilor de poluare şi cele mai eficiente opţiuni pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.
  • Pachete de servicii corporate pentru intervenţie rapidă şi eficientă în situaţii de criză

Printre companiile invitate se numără CEZ România, Engie, Lukoil, Conpet, KMG, MOL România, Transgaz, Das Engineering, Electromagnetica, Energobit ESCO, OMV Petrom, Radet București, Schneider Electric, SGS România, Siemens, Transelectrica, Arcelor Mittal, Alro Slatina, Azomureș, TMK, Continental Automotive, Tenaris Silcotub, Dacia Renault, Ford Craiova.

PARTICIPARE

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office [at]energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published.